Marbel Hotel by Palm Wings

Kayıt OlŞifremi hatırlat
Giriş Yap

Gizlilik Sözleşmesi

 

WEB SİTESİ GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

İşbu Gizlilik Politikasında belirtilen şartlar, web sitemizi ziyaretiniz sırasında sunduğumuz hizmetlerden yararlanma noktasında ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağına yönelik olup, sitemizi ziyaret etmek ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası” nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz. “Gizlilik politikamız” ulusal ve uluslar arası evrensel hukuk kuralları ile bağdaşmakta olup, siz değerli ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin korunmasını, korunma kapsamı ve kullanım alanının belirlenmesini hedeflemektedir. 


Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzninin Amacı
Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni;

  1. İçerik ve Yer Sağlayıcısı olduğumuz iş bu internet sitesinin ("http://www.marbelhotel.com.tr/") ne tür kişisel veriler topladığını,


b.   Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını,


c. İnternet Sitesi'nin kişisel verilerinizi kimlerle paylaşabileceğini,


d. İnternet Sitesi'nin işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğinizi,


e. Çerez'ler (Cookie) hakkında bilgilendirmeyi ve


f. Ticari elektronik ileti alma konusundaki olumlu veya olumsuz tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi açıklamaktadır.

 

Bilgilerin Kullanılması ve Korunması

Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri adı altında varlık gösteren diğer şirketler, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, e-posta, telefon vb. ..  ) sizlerden talep etmektedir.

Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri ile e-mail, online chat, iletişim formları ve tüm kanallardan yapacağınız yazışmalar kayıt altına alınmaktadır. Kişisel bilgileriniz ve IP adresiniz kayıt altında tutulmaktadır.

Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik veriler (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, vb.), dönemsel kampanya çalışmaları, e-bülten çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri adı altında varlık gösteren diğer şirketler bünyesinde kullanılmaktadır.

Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri adı altında varlık gösteren diğer şirketler, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri adı altında varlık gösteren diğer şirketler, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir rezervasyon deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır.

Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri e-bülten listesinden ayrılmak istiyorsanız, e-bültenin en alt bölümünde bulunan "bu bülteni bir daha almak istemiyorsanız buraya tıklayınız." linkine tıklayabilirsiniz.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan misafirlerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla 3D Secure uygulaması ile alınmaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin http://www.marbelhotel.com.tr / ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Ancak buna rağmen güvenlik ile ilgili konularda bir garanti verememektedir.

İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmasına rağmen dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri adı altında varlık gösteren diğer şirketlerin sorumluluğunda değildir. Toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır.

 

Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız
İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmeyi, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmeyi, güncellemeyi ve/veya silmeyi, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep edebilirsiniz. Bu durumda haklarınızı info@ peninsulagrouphotels.com adresine mail atarak kullanabilirsiniz. Üyelik hesabınızın bulunmadığı durumlar bakımından ise kişisel verileriniz KVKK mad. 28/f.1,b ve f.2,b ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun uyarınca yasal olarak tutulmaktadır.
 

 

Kişisel Veri Saklama Süresi
6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına dair kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl, ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye dair diğer her türlü kayıt ise gerekli görülen durumlarda Bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz tarafımızca veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Ayrıca 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun uyarınca işlediğimiz trafik verileri 2 yıl saklanır ve süre bittikten sonra anonim hale getirilir. 


Çerez (Cookie) Kullanımı
İnternet Sitesi, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, iş bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak şartı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, üçüncü kişilerle paylaşmayacak ve güvenli olarak saklayacaktır. Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler (cookie) hakkında bilgi, İnternet Sitesi'ni ziyaret ettiğiniz zaman "açılır pencere (pop-up ekran)" ile verilecektir. Çerezler, web sitesini ziyaret ettiğinizde, mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklediğinizde veya mobil web üzerinden bağlandığınızda, internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletinizde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren metin dosyalarıdır. İnternet Sitesi çerezleri; günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları vasıtasıyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar. İnternet sitesi tarafından, size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size uygun şekilde iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek için; site üzerinde gezinme bilgileriniz ve/veya site üzerindeki kullanım geçmişiniz izlenebilmektedir. İnternet sitesi, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dahilinde kalacaktır. 

Çerez Çeşitleri
İnternet sitesi mobil uygulamasında ve mobil web'te oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanılıyor. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınız anda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalmaya devam eder. İnternet tarayıcınızın "yardım" dosyasında verilen talimatları izleyerek veya "www.allaboutcookies.org" ya da "www.youronlinechoices.eu" adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddetmiş olsanız dahi, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil web'i kullanmaya devam edebilirsiniz, lakin web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil web'in tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.
 

 

İnternet Sitesi Çerezleri Nasıl Kullanılmaktadır?
İnternet sitesi çerezleri;
a. Yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama/mobil web kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım:
i. Parolanızı kaydeden ve web sitesi/mobil uygulama/mobil web oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve
ii. Web sitesini/mobil uygulamayı/mobil webi daha sonra yapmış olduğunuz ziyaretlerinizde, sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir.
b. İnternet sitesine nereden bağlandığınız, web sitesi/mobil uygulama/mobil web üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı/mobil webi nasıl kullandığınızın izlenmesi dahil olmak üzere; web sitesini/mobil uygulamayı/mobil webi nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanır.
c. İlgi alanlarınıza ve size daha uygun içerik ve reklamları sunmak için, diğer bir ifade ile hedeflenmiş reklam/tanıtım amacıyla kullanır. Bu şekilde, web sitesini, mobil uygulamasını veya mobil webi kullandığınızda size daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istemediğinizi belirttiğiniz içerik veya fırsatları bir daha sunmaz. İnternet sitesi, çerezler yoluyla elde edilen bilgileri kullanıcılarımızdan/üyelerimizden topladığımız kişisel verilerle eşleştirir.

 

Üçüncü Parti Sitelere Bağlantılarına (Linklere) Dair

Marbel Hotel By Palm Wings ve Peninsula Grup Otelleri adı altında varlık gösteren diğer şirketler, web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.

İletişim

Gizlilik sözleşmesiyle ilgili sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

 

Peninsula Tours Turizm Seyahat Organizatörlük Ticaret San. Ltd. Şti

Adres: Turgut Özal Bulvarı No 35 Çevreyolu 09400 Kuşadası / Aydın
Tel: +90 256 614 44 81 
Faks: +90 256 613 10 50 
Mail adresi: info@peninsula.com.tr
Mersis no: 0538012545500042

Powered By TravelAps.com
TOPLAM